Økonomirapport 2004

Vedlegg til styrets beretning for 2004

BSTK har fremdeles anstrengt likviditet. Til tross for reduserte driftskostnader og lavere rentekostnader har ikke likviditeten blitt bedre.

 

Mot slutten av 2004 er kostnadene redusert ytterligere ved at begge de to heltidsansatte trenerne sa opp sine stillinger og at det er gjort avtale med ny trener hvor avlønningen er avhengig av aktiviteten innen kurs/trening. Andre nye trenere er timelønnet. Det er styrets oppfatning at ny driftsform vil gi lavere kostnader, samtidig som trenerne får en større oppside ved økt aktivitet.

 

Daglig drift av klubben fungerer for øvrig som i 2003 ved at styrets leder, styret, trenerne, n3sport og regnskapsfører Sverre Støeng, fordeler oppgavene. Dette sparer klubben for betydelige beløp. Etter styrets oppfatning er det ikke grunn til å endre denne strukturen før likviditeten er vesentlig styrket og inntektssiden er høyere

 

Oljeforbruket holdes fortsatt på et minimum ved at Kjell Gunnar Rode Moe slår av brennerne hver kveld og skrur de på igjen hver morgen. Dette sparer klubben for vesentlige beløp.

 

Lånet i Nordea  er nedbetalt med 92.799,- i 2004. Klubben har i stor grad en positiv dialog med banken, men diskuterer stadig størrelsen på avdragene. Nordea har for 2005 foreslått en avdragsplan som styret ikke har akseptert, da det vil bli umulig å forbedre likviditeten som er helt nødvendig. Renten på lånet ble mot slutten av året nedjustert til 4.10% p.a.

 

Inntektene i 2004 ble samlet på 1.539.953,- som er 565.389,- lavere enn i 2003. Kostnadssiden er lavere i 2004 enn for 2003 som gir et  positivt resultat på 22.302 (NOK 332.468,- i 2003) før avskrivninger på plasthall. Inntektene for treningsavgift og kurs har spesielt utviklet seg negativt med  395.899,-, mens leieinntekter fra hall er 5.211,- lavere enn året før. Inntekter fra medlemskontingent er lavere i 2004 enn 2003 grunnet færre medlemmer.

 

For at BSTK igjen skal komme på offensiven er det nødvendig å rekruttere flere små og store tennisspillere til klubben. Dette vil føre til større utnyttelse av trenerne våre, mer utleie av hallen og høyere inntekter i form av medlemsavgift. Det må være et felles mål for alle medlemmer i BSTK å bidra i dette arbeidet.

 

 

For styret i BSTK

 

Christian F. Ness

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s