Informasjon om utvidelsen av hallen

Hei alle medlemmer,

Som de fleste av dere sikkert har fått med dere så skjer det nå store ting på anleggsfronten i klubben.

Vi skal utvide dagens hall med en bane og bygge en paviljong med oppholdsrom, kjøkken, kontor og HCWC i umiddelbar nærhet til hallen.

Hallen utvides ved at vi bygger inn eksisterende utebane nord for hallen i et bygg med samme utforming og konstruksjon som eksisterende hall. Dvs. bærekonstruksjon i stål med elementvegger og tak. Gavlvegg i eksisterende hall rives slik at bygget fremstår som én enhetlig hall med tre baner. De tre banene får samme type dekke og lik belysning. Vi legger nytt dekke og ny LED-belysning i den nye hallen. I eksisterende hall legger vi ny topcoat og skifter til LED-belysning.

Paviljongen bygges med tradisjonell konstruksjon i stenderverk og tre og får et overbygget inngangsparti som også strekker seg mot inngangspartiet på hallen. Slik bindes de to elementene mest mulig sammen selv om det er to separate bygningskropper.

Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise. Vi har skrevet kontrakt med Skape Entreprenør som vil etablere seg på tomta i uke 13. Arbeidene skal være ferdigstilt 30. september.

Det er etablert en byggekomité ledet av et medlem av klubben med bred erfaring fra bygg og eiendomsutvikling. Komitéen rapporterer til styret.

Klubben har videre engasjert prosjektleder med lang erfaring fra liknende prosjekter som skal representere BSTK som byggherre. I tillegg har vi leid inn byggfaglig kompetanse og får bistand til å håndtere klubbens ansvar for sikkerhet, helse og miljø.

Hva skjer nå?

Entreprenøren etablerer seg med brakke på plenen ved flaggstangen i uke 13 og starter grunnarbeidene ukene før påske. Anleggsområdet vil bli gjerdet inn og vi ber alle respektere dette og følge anvisninger som gis.

Avtalen med entreprenøren er at utebaner og baner eksisterende hall i størst mulig grad skal være tilgjengelig for spillerne gjennom hele prosjektet. Noe stenging må vi regne med, men dette skal avtales og godkjennes av klubben på forhånd. Vi kommer tilbake med detaljer etter at vi har hatt oppstartsmøte med entreprenøren.

I mellomtiden håper vi dere koser dere med bildene som viser hvor flott anlegget kommer til å bli.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s