Høstdugnad

HØSTDUGNAD

lørdag 21. og søndag 22. september fra kl 1030 – 1500

Utendørssesongen nærmer seg slutten, men frem til dugnaden kan vi nok få noen fine dager utendørs på vårt anlegg.

 

Hva som skal gjøres:

 

Rydde vekk utstyr og luke på grusbanene:

Benker, linjekoster og koster og dommerstoler skal fjernes fra banene. I tillegg trenges det å luke langs sidene på grusbanene hvor det er vokst opp mye ugress.

 

Grøntanlegget

Rake og beskjære i bedet mellom parkeringsplassen og bussholdeplassen og fjerne evt. søppel i bedet. Beskjære busker og trær uke i bed ved klubbhuset og rundt lagerhuset og bak bane 5 samt luke i bedet ved bane 6.

 

Vasking

Vaske krakkene som har stått på banene slik at noen kan brukes i publikumsarealet inn i tennishallen i vinter. De øvrige lagres i lagerhuset ved bane 5 og 6.  Utemøbler på terrassen og dommerkrakker stables slik at mest mulig blir stående under tak på terrassen.  Vaske/rydde på kjøkkenet.

 

Kosting

Koste og rydde på parkeringsplassen og ved inngangspartiet til klubbhuset.

 

Det blir selvfølgelig servering på dugnadsdagen.

 

Møt opp og ha noen hyggelig timer sammen med andre medlemmer og ta gjerne med deg rake, kost, arbeidshansker, grensaks, rosesaks, arbeidshansker etc som trenges for å gjøre jobben.

Klubben har noe utstyr, men det går fortere hvis vi har mer utstyr.

 

Har du spørsmål eller ønsker å bidra en annen dag enn dugnadsdagen, kontakt gjerne Sissel på mobil 917 73 068 el. sissel.haukland@online.no.

 

Styret i BSTK


En kommentar om “Høstdugnad

 1. Søndag 19. september dro jeg og en tenniskamerat av meg for å spille på Blommenholm. Da vi kom var det åpenbart at det var dugnad. Etter at vi hadde spilt en stund kom det en kvinne og spurte: «Er du medlem?» Jeg svarte at det har jeg vært i ni år og sa også at det er merkelig at hun etter så langt medlemskap hadde behov for å sjekke (hun har gjort det før med meg). Deretter sa den samme dame: «Ja, så du er ikke med på dugnad da?». «Nei,» svarte jeg, «Jeg kom fra en tre ukers utenlandstur i går og hvordan skal jeg vite om dugnad?» Damen svarte at det kunne jeg finne informasjon om på klubbens hjemmeside. Jeg repliserte at jeg i flere år har forsøkt å finne ut hva som skjer i klubben på hjemmesiden, bl.a. om det arrangeres klubbmesterskap, men det er sjelden jeg finner noe. Jeg har derfor ikke vært med på noe klubbmesterskap i Blommenholm på flere år. Da samtalen nærmet seg en naturlig avslutning klarte damen å få ut av seg nok et spørsmål: «Er han du spiller med medlem?»
  Det vandret forresten en rekke juniorer der som tydeligvis skulle spille, men det så ikke ut til at noen av dem ble spurt om de var medlem eller fikk kritikk for å ikke delta på dugnad.
  Jeg synes at tonen jeg opplevde er ubehagelig, og det føles ikke som jeg er velkommen. Hvis det er jeg som er idiot og ikke finner relevant info på hjemmesider må jeg ta det meste på min kappe, men det er en del å gå på når det gjelder imøtekommenhet.
  Da jeg meldte meg inn i 21. juni 2010 fikk jeg et hyggelig brev hvor det stod:
  «Vi ønsker deg velkommen som medlem i klubben og håper at du vil få mange fine opplevelser gjennom tennisaktivitetene.»
  Medlemshilsen Pål Grøndahl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s